Сряда, 14 Фев 2024
    
Бургас

Еделина Кънева и Орлин Горанов пеят днес в Бургас

  15.11.2023 08:20  
Еделина Кънева и Орлин Горанов пеят днес в Бургас

Днес, от 19 часа, в залата на Бургаската опера публиката ще съпреживее щастливи мигове на досег с изкуство от висока проба с концертния спектакъл „Приказка за двама“. Той представя един от най‐обичаните български певци – Орлин Горанов, във вълнуващ дует с великолепното сопрано Еделина Кънева, която, освен действаща певица, от една година е и директор на Националния музикален театър „Стефан Македонски“.

Концертният проект „Приказка за двама“ ще звучи под оркестровия съпровод на музикантите от Бургаската опера, а зад диригентския пулт ще застяне темпераментният маестро Деян Павлов.

Музикално-сценичният проект вече втора година е представян с голям успех в редица сцени в България – в Сливен, Благоевград, Пловдив, Карлово, Русе и Плевен, през м. октомври гостува в Разград, Добрич и Русе, предстоят концерти в Несебър и Плевен.

На сцената на Бургаската опера в сряда един от най‐успешните сценични тандеми – Орлин Горанов и Еделина Кънева, ще подари на публиката неувяхващите чувства и вечните послания на вълнуващи арии и дуети от мюзикълите „Котките“, „Фантомът на операта“, „Целуни ме, Кейт“, „Моята прекрасна лейди“, "Човекът от Ла Манча", "Singing In The Rain", както и превърналата се в емблема "Светът е за двама". В чудесно селектираната програма звучат и известната "Con te partiro", изпълнявана от Андреа Бочели, както и композицията, дала името на концерта – „Приказка за двама": музика и аранжимент – Митко Гидишки, текст – Матей Стоянов.

Безспорните професионалисти Еделина Кънева и Орлин Горанов анонсират всяко от изпълненията – не само давайки информация за произведенията, но и зареждайки с настроение и придавайки интимна атмосфера на събитието.

Комбинацията от всички компоненти на концерта – известни и обичани солисти, отличен оркестър и първокласен диригент, са гаранция за една вълшебно прекарана вечер в среща с вълнуващите послания на музиката на „Приказка за двама“ на 15 ноември.

 

* Билети - на касата на Операта, каса "Часовника", както и в мрежите на Grabo - https://grabo.bg/burgas/orlin-goranov-0qqnz8 и Eventim - https://www.eventim.bg/bg/bileti/drzhavna-opera-burgas-zala-opera-burgas-1374049/performance.html.


Анкета

Мнения

Мнения
Пеевски: Подсказват ни за странни операции в Митниците
  15.11.2023 14:19      

Ако дерогацията на руски петрол не падне в пленарна зала, ДПС ще смята, че Путин е взел властта в