Събота, 03 Фев 2024
    
Бургас

Рекорден брой участници в Третия есенен медицински форум в Университет „Проф. д-р Асен Златаров“

  04.11.2023 16:03  
Рекорден брой участници в Третия есенен медицински форум в Университет „Проф. д-р Асен Златаров“

Изключителен интерес предизвика Третия есенен медицински форум, който традиционно се провежда в Бургаски държавен университет „Проф. д-р Асен Златаров“.

Тази година има рекорден брой регистрирани участници - над 85, а подготвените доклади са 47. За сравнение първото издание на форума имаше 41 участници, а второто 52-ма.

Събитието беше открито от зам.-декана на Факултета по обществено здраве и здравни грижи проф. д-р Евдокия Сотирова, която е и  председател на Организационния комитет. Програмният комитет се оглавява от ректора на Университета проф. д-р Христо Бозов.

Пленарните сесии се провеждат в момента в Аулата на корпус Медицински науки на висшето училище. Докладите се представят в четири тематични секции.

Организатори на форума са Университет „Проф. д-р Асен Златаров“, Комплексен онкологичен център – Бургас и Университетска многопрофилна болница за активно лечение - Бургас. Събитието е под егидата на Община Бургас.

Участници във форума са лекари и фармацевти от цяла България, както и студенти по Медицина от Бургаския държавен университет.

 


Анкета

Мнения

ИЗБОРИ 2023 Мнения
Важно обръщение на Николай Димитров преди балотажа в Несебър
  03.11.2023 10:29      

Скъпи приятели и съграждани, Изборите са само ден, след който трябва отново да можем да с