Петък, 02 Фев 2024
    
ИЗБОРИ 2023 Мнения

Важно обръщение на Николай Димитров преди балотажа в Несебър

  03.11.2023 10:29  
Важно обръщение на Николай Димитров преди балотажа в Несебър

Скъпи приятели и съграждани,

Изборите са само ден, след който трябва отново да можем да се погледнем в очите и да се поздравим.

Смятам, че жителите на Община Несебър са особено чувствителни към манипулации, стратегически ходове, организиран вот и кампании, използващи всички позволени и непозволени средства, целящи да уронят нечий авторитет.

“Всички срещу един” вероятно звучи като съвършена стратегия за някои, но няма как да бъде по-хитра от ВАШЕТО вътрешно усещане. Вие, скъпи приятели, сте много по-големи от това.

Живея с убеждението, че желанието да бъдеш на каквато и да е ръководна позиция не би трябвало да се превъща в бизнес план на принципа инвестиция - печалба. Както и че никоя победа не трябва бъде на всяка цена. Дори на тази да се обединиш с хора уж коренно различни от твоята философия.

Затова ви призовавам в неделя да излезем и да упражним своето право на глас. Само така можем да спрем корпоративния и организиран вот, както и да неутрализираме цялата масирана и агресивна кампания, която се проведе през последния месец.

Важно е в този момент да останем обединени и да не позволяваме частно-корпоративния интерес да навлезе в Община Несебър.

Вярвам, че всеки от нас ще гласува с разум и мъдрост за бъдещето! Разчитам на вашата подкрепа - такава, каквато винаги сте ми оказвали и за която искрено благодаря.


Анкета

Мнения

Мнения
Делян Пеевски:Престанете с ултиматумите!
  02.11.2023 15:45      

Предизборната кампания се превърна в изпитание по зрелост за лидерите на управляващите партии. В