Вторник, 23 Яну 2024
    
ИЗБОРИ 2023 Созопол

С легендите от BONEY M Тихомир Янакиев закрива предизборната си кампания в Созопол

  24.10.2023 14:24  
С легендите от BONEY M Тихомир Янакиев закрива предизборната си кампания в Созопол

Тихомир Янакиев и неговият екип ви канят на закриване на предизборната кампания на 27 октомври в 18:00 ч. По тяхна покана гост на Созопол ще бъде световноизвестната група BONEY M Xperience.

В концерта има и българско участие – Елица Тодорова трио, които ще изпълнят едни от най-обичаните фолклорни песни, модернизирани по атрактивен начин с традиционно звучене.

Заповядайте да споделим заедно емоцията от хубавата музика!

27 октомври 2023 г., 18:00 ч., Летен театър „Аполония“, гр. Созопол. Вход свободен.

BONEY M Xperience обещават шоу, което да върне всеки в спомените му за любимите на поколения хитове и да създаде незабравими преживявания.

На созополска сцена ще „оживеят“ песните на легендарната диско група. Всички дами от настоящия състав Boney M. Xperience са свирили дълги години с покойния Боби Фарел от Boney M. След неговата кончина, през декември 2010 година в Санкт Петербург, дамите от групата му Една Проктор, Тамзи Франсен и Мориин Фернандес се обединяват с Дасилвиан Брус, за да продължат шоуто на Boney M. на друго ниво.

Световноизвестната диско група Boney M., създадена от продуцента Франк Фариан, има над 150 милиона продадени записи и присъства в музикални класации по целия свят. Техни са масови хитове като „Rivers of Babylon“, „Daddy Cool“, „Ma Baker“, „Sunny“, „Rasputin“, „Belfast“, „El Lute”, “Hooray!Hooray!“, „Kalimba de Luna“ и други. Boney M. Xperience поддържат живо музикалното наследство на диско легендите.

Те са свирили с много известни артисти в Германия, Русия, Великобритания, Испания, Франция и други. Boney M. Xperience са готови да върнат публиката в 70-те и 80-те години на миналия век, преживявайки отново хитовете на една от най-емблематичните групи в световната история на музиката.

Забавлявайте се с Елица Тодорова Трио и легендарните BONEY M на 27 октомври от 18:00 ч. на летния театър в гр. Созопол.