Сряда, 17 Яну 2024
    
Карнобат Култура

Керана: Обичам да пиша песни за силните емоции

  18.10.2023 15:55  
Керана: Обичам да пиша песни за силните емоции

Пред камерата на Edna.bg застана стихията Керана - младата надежда на българската сцена, която спечели сърцата на публиката с музиката, която създава със своята група „Керана и космонавтите“, запомнящото участие в „Като две капки вода“ и невероятните роли в театъра.

Керана е изключително интересен творец и признава, че силните емоции са това, което я води, когато създава музика.

„Независимо дали са красиви или грозни, обичам да пиша песни за [силните] емоции, защото смятам, че когато ги излееш в песен, можеш по-лесно да ги преживееш“, споделя тя.

Керана е от малкото изпълнители, които държат на живия контакт с публиката и най-често остава след концерт, за да общува с нея. За нея е важно да разбере какви са посланията, които достигат до хората чрез нейната музиката.

„Интересно ми е да видя гледната точка на хората, които ме слушат, интересно ми е да видя кои песни са им харесали и как са интерпретирали [дадена] песен.“

Като талант с много лица Керана вече се доказва и на театралната сцена в мюзикълите „Евита“ и „Семейство Адамс“. Именно образът на най-противоречивата личност на Аржентина - Ева Перон, в мюзикъла на Андрю Лойд Уебър, е една от най-комплексните и близки до сърцето ѝ роли. „Тя е много реална, защото е просто живота на една жена, която тръгва от нищото и стига до всичко, за което си е мечтала.“

Оказва се обаче, че занапред Керана си пожелава да изиграе и някой отрицателен персонаж.

 

Източник: Edna.bg      


Анкета

Мнения

ИЗБОРИ 2023 Мнения