Вторник, 19 Дек 2023
    
Руен

Исмаил Осман: Приемам решението да не съм кандидат кмет на ДПС, няма да участвам като независим или от друга партия

  19.09.2023 14:14  
  Исмаил Осман: Приемам решението да не съм кандидат кмет на ДПС, няма да участвам като независим или от друга партия

Кметът на Руен Исмаил Осман излезе с позиция във фейсбук профила си по повод отпадането му за кметската надпревара, както стана ясно номинация на движението е областния лидер Ахмед Сюлейман.

Ето какво написа Исмаил Осман към съмишленици и симпатизанти:

„Уважаеми приятели съпартийци, както вече знаете не съм номиниран за кандидат за кмет на община Руен от ДПС, номиниран е Ахмед Сюлейман аз като, човек израстнал и направил кариера в ДПС приемам решението на ръководството на партията! Благодаря Ви за доверието през всичките тези 14 години, като започнах през 2009г. с 52%, 2011г.-66%, 2015г.-76% и 2019г.с 82%! Призовавам представителите на други партии и коалиции да престанат да ми звънят и предлагат да се кандидатирам от друга партия! Аз казах и пак казвам, че няма да се кандидатирам от друга партия или като независим! Не се поддавайте на спекулации и не действайте емоционално! Призовавам Ви да подкрепим всичките кандидати на ДПС!“

"Достойна позиция, джентълменска постъпка, с вас сме и благодарим!", са само част от коментарите, а позицията му във фейсбук набързо събра над 500 харесвания. 


Анкета

Мнения

Мнения
Пеевски за протеста на земеделците: Ако изпълнителната власт не се справи, ще се намесим и ние
  18.09.2023 14:30      

Нека да видим. В момента всичко е в ръцете на изпълнителната власт. Ако видим, че те не се справя