Петък, 24 Nov 2023
    
Крими Приморско

Няма следи от насилие по красивата учителка, открита мъртва

  25.08.2023 17:13  
Няма следи от насилие по красивата учителка, открита мъртва

Красивата учителка от Пловдив не е била убита. Засега това сочат данните след аутопсията на 32 годишната Адриана Стойнова.

"Няма травматични увреждания, няма данни за насилие. Докарана бе в трупно разложение и сме назначили всички необходими проби. Като излязат, ще стане ясна причината за смъртта. Може да е топлинен удар, може да е всичко. Следи от насилие обаче няма".

Това каза ъдебната лекарка д- р Галина Милева, циитирана от Труд.news

Според криминалисти, допълнителните резултати от взетите от тялото проби, ще докажат и дали н е приела наркотици, макар, че това е малко вероятно. Вечерта преди да бъде открита е била на дискотека.

Още в неделя, на 20 август, Адриана трябвало да бъде с приятели в Несебър, но мистериозно се е озовала на улица край Северния плаж на Приморско. На 21 август майка и подала сигнал, че дъщеря и не отговаря на обажданията и не е ясно къде е. Възрастната жена потъсила помощ в ОДМВР - Пазарджик, откъдето е родом Адриана. Като учителка тя работела в Пловдив. За морето тръгнала, шофирайки личното си Рено Каптюр.

32-годишната Адриана Стойнова бе намерена в сряда около 22,30 часа край Северния плаж на Приморско. Тя била мъртва, в личния си автомобил, заключен отвътре. возилото било паркирано пред хотел "Жерави".


Анкета

Мнения

Бизнес Мнения
Транспортният министър Георги Гвоздейков: Няма да има сътресения на пазара на горива
  24.08.2023 14:53      

Прехвърлянето на собствеността на терминал „Росенец“ към държавата вече е в ход и ще