Петък, 29 Сеп 2023
    
Бургас

Да помогнем на Иван от Бургас

  30.06.2023 10:51  
Да помогнем на Иван от Бургас

Иван Мандаджиев е на 36 години от Бургас. Той е изключително добър, позитивен и стойностен човек, който винаги е проявявал сърдечност и съпричастност към всеки. Има прекрасна съпруга и невероятна дъщеря. Работи и е опора на семейството си до 2018 година. Тогава започва да усеща различни неразположения. Прави си рутинни кръвни изследвания и лошата диагноза е факт - Хронична миелоидна левкемия. Не губи време и започва лечение в УМБАЛ „Св .Георги“- гр. Пловдив. Повлиява се добре от медикаментите и назначената терапия. Но всичко хубаво си има край. При контролни изследвания в началото на месец март 2023 година се установява, че болестта е започнала да прогресира. За съжаление в България лекарите не дават голяма надежда. Лъчът светлина идва от университетска болница в  Германия. Докторите от немското медицинско заведение заявяват, че ще направят всичко възможно, за да го излекуват чрез трансплантация на костен мозък.

Вярваме, че Иван ще се излекува и ще продължи да води пълноценен живот със семейството си.

Той е вече в Германия -  назначена му е нова медикаментозна терапия, от която се повлиява добре. Към днешна дата очакваме оферта от болницата за неговото лечение. Средствата, които ще са нужни за трансплантацията са непосилни за Иван и неговото семейство. Предстои да стартира дарителска кампания с кутии в различни търговски обекти, както и да се организира благотворителен концерт на територията на град Бургас.

Молим, който има желание и възможност да се включи в кампанията, да се свърже с нас на телефонен номер 0884800009 или https://www.facebook.com/profile.php?id=100094063277914

Нека дадем шанс на един млад баща да отгледа своята невръстна дъщеря.

Открита е дарителска сметка. Всеки съпричастен със съдбата на семейството може да помогне!

Нека подадем ръка!

Дарителска сметка:

Банка ДСК

BIC : STSABGSF

IBAN : BG83STSA93000029976834

Иван Мандаджиев


Анкета

Мнения

Мнения
Борисов, Карадайъ и Пеевски се обявиха за членство на Украйна в НАТО
  29.06.2023 18:39      

Лидерите на ГЕРБ, ДПС, ДБ и ИТН внесоха в Народното Събрание проект на декларация за подкрепа на