Сряда, 06 Сеп 2023
    
Крими

Две момчета едва не се удавиха на бургаския плаж

  04.06.2023 17:29  
Две момчета едва не се удавиха на бургаския плаж

Две момчета, с обща майка, но различни бащи, на възраст 8 и 14 години, живеещи при баба си в к-с „Меден рудник”, впредвид, че майката работи в чужбина, са прегледани в УМБАЛ Бургас и освободени за домашно лечение с леки охлузни наранявания, получени в резултат на силното вълнение и блъскането им в тетраподите, разположени по бургаския вълнолом до морска гара, съобщиха от ОДМВР-Бургас.

Констатирано е, че децата сами отишли на плаж, като заблудили баба си, че с тях ще бъде бащата на по-малкото момче. Разпънали хавлиите край вълнолома и решили да се окъпят, непреценявайки опасността от бурното море и отривистите пориви на вятъра. Случаен младеж / около 13.55 ч./ чул виковете им за помощ и ги извадил от водата, като алармирал полицейските служители за инцидента. На място се отзовали служители на бургаската жандармерия, общински инспектори и екип на “спешна помощ”.

Поради възрастта си и уплаха, получен вследствие на инцидента, децата са откарани и прегледани в болницата, след което освободени. Бабата е сигнализирана и в момента се разпитва в първо РУ Бургас.


Анкета

Мнения

Мнения
Карадайъ и Пеевски: Гласувахме „за“, защото ДПС заявихме, че няма да пречим на коалицията да излъчи редовно правителство
  06.06.2023 16:56      

Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ и Делян Пеевски са двамата депутати от движението, които гласувах