Вторник, 11 Юли 2023
    
Бургас Мнения

Кметът Димитър Николов след като Общинският съвет даде зелена светлина на инвестиция в Равнец:Бургас не гони инвеститори, всеки е добре дошъл

  11.04.2023 12:44  
 Кметът Димитър Николов след като Общинският съвет даде зелена светлина на инвестиция в Равнец:Бургас не гони инвеститори, всеки е добре дошъл

Силвия Шатърова

„Бургас не гони инвеститори, всеки е добре дошъл в града ни!“, заяви кметът Димитър Николов след като Общинския съвет даде предварително съгласие за изменение на ПУП-а в индустриалния парк в Равнец и обособи зона за инвестиция за производство на зелен водород и фотоволтации отделно от тази на пистите в индустриалната зона.

В деня на Велики вторник искам да благодаря на общинските съветници, че с голямо мнозинство направиха така       , че всички проекти и инвестиции могат да се реализират в Равнец. Има място за зелен водород, за зарядни станции за електромобили ,за мощности за съхранение на електроенергия, за карголетища, за складове. Има възможност всичко да се реализира.

Бургас не гони инвеститори, Бургас е гостроприемен за инвеститори и гласуването го показа, всеки е добре дошъл в нашия град  да получи пълна подкрепа.

Гордея се с такива решения, те дават бъдеще и перспектива и най-вече са предпоставка за доходи!“, заяви той, като в кулоарите на Общинския съвет обясни на гръцките инвеститори, че в  Бургас е така, трудно, но пък местната власт обича и приветства всяка инвестиция.

Очаквайте всичко за двучасовия дебат по темата!


Анкета

Мнения

Крими Мнения
Пламен Карашев за пожара: Не мога да си представя колко зъл трябва да си, за да се радваш
  08.04.2023 14:51      

Пламен Карашев, до чийто автосервиз вилня пожара вчера излезе днес с емоционално обръщение за слу