Събота, 08 Юли 2023
    
Крими Мнения

Пламен Карашев за пожара: Не мога да си представя колко зъл трябва да си, за да се радваш

  08.04.2023 14:51  
Пламен Карашев за пожара: Не мога да си представя колко зъл трябва да си, за да се радваш

Пламен Карашев, до чийто автосервиз вилня пожара вчера излезе днес с емоционално обръщение за случилото се. Ето го и него:

Не мога да си представя колко зъл човек трябва да си, за да се зарадваш на чуждото нещастие.

Съжалявам, че ще разочаровам много хора, но нашият сервиз не изгоря. Не сме запалили нищо, за да изсмучем застраховката.

Изгоряха обаче 5 по-малки помещения, разбирайте го 5 бизнеса, градени с години. На едни момчета, които от сутрин рано до късно вечер работят, ръцете им са мръсни целите с масла, но душите им са чисти! Борещи се честно за всеки залък на масата си.

Благодаря на Бог, че всички са живи и здрави!

Благодаря и на пожарникарите, които са единствената причина халето, в което сме ние да не изгори!

И една молба към всички клиенти на тези момчета- дайте им шанс, смирете се, не скачайте веднага искайки сметка и пари, дайте им шанс да дишат, защото димът все още е в дробовете им! Стресът е огромен, те рискуваха живота си, за да спасят тези МПС-та, за които им стигна времето. Дайте им кураж, смелост, въздух, за да повярват, че могат да се изправят отново и да продължат! Те са жертва също като вас и нас, жертва на нечия алчност !

Знаете ли какво направиха тези момчета когато огънят изцяло обхвана помещенията им? Дойдоха и изпразниха нашето хале, изкараха всички клиентски автомобили навън. Помощта ще ви се върне, момчета, във вселената има баланс и аз вярвам в това.

Благодаря на кмета на Бургас г-н Николов за бързата и адекватна реакция и невъзможността пожара да обхване съседния имот на който са позиционирани няколко пълни цистерни с гориво, бензиностанция и промишлени бази.

Благодаря за стотиците обаждания от хора готови да ни помогнат. Ние сме истински богати хора на верни и истински приятели. Разбрах за кой на първо място е важен живота на нашето семейство и с кой просто можем да седнем на маса и лицемерно да си говорим за "важните" неща от живота.

Има дни в които просто казваш Благодаря ти Господи !!!

 


Анкета

Мнения

Бургас Мнения
Д-р Диян Господинов, кардиолог: Възползвайте се от профилактичните прегледи, много са важни
  07.04.2023 14:30      

Д-р Диян Господинов е един от съорганизаторите на днешната медицинска кампания, в която той и