Сряда, 05 Юли 2023
    
Крими

След унизителен клип с участието на Емили Тротинетката: Задържаха Чеченеца и Куката

  05.04.2023 17:01  
След унизителен клип с участието на Емили Тротинетката: Задържаха Чеченеца и Куката

Полицията в Пловдив задържа Чеченеца и Куката, съобщи NOVA. Двамата са отведени за разпит заради видеоклип, който обиколи социалните мрежи и предизвика буря от коментари.

На видеото се виждат известните с прякорите си в интернет Емили с тротинетката, Чеченеца и Куката, които водят младеж на каишка и го „дресират” като куче. За момчето се твърди, че е със специални образователни потребности.

Районната прокуратура в Пловдив се самосезира по случая и образува досъдебно производство за извършени хулигански действия спрямо момче със специални образователни потребности, съобщиха от обвинението.

„Според излъчения материал това се е случило на публично място в търговски обект в Пловдив, а кадрите са били разпространени в социалните мрежи. Наблюдаващият прокурор е дал указания за извършване на разпит със заснетите във видеоклипа лица, за установяване на тяхната самоличност и тази на момчето, както и дали по отношение на него е била прилагана принуда. Изясняват се причините за извършване на деянието”, съобщиха още от прокуратурата.


Анкета

Мнения

ИЗБОРИ 2023 Мнения Общество
Корнелия Нинова: Планът за убийството на БСП този път се провали
  04.04.2023 15:50      

Лидерът на БСП: Разбира се, тези девет процента не ни удовлетворяват &qu