Вторник, 04 Юли 2023
    
ИЗБОРИ 2023

Стоян Грозев и Манол Тодоров от „Български възход“ с равносметка за изборите

  03.04.2023 14:38  
Стоян Грозев и Манол Тодоров от „Български възход“ с равносметка за изборите

Кандидатите за народни представители от „Български възход“ Стоян Грозев и Манол Тодоров направиха своите равносметки за отминалия парламентарен вот. Партията на генерал Стефан Янев остава извън 49-то Народно събрание с резултат малко над 3% в национален мащаб. На местно ниво „Български възход“ се представи добре и дори има по-висок резултат от ИТН, които пък почти сигурно ще минат четирипроцентната бариера.

„Отминаха поредните динамични избори. Благодаря на всички, които се ангажираха оперативно с тях по кампанията на Български Възход - Бургас! Огромни благодарности и респект към хората повярвали в мен и гласували ми персонално доверие - БЛАГОДАРЯ! Моят личен резултат е много добър 579 преференции, въпреки някои влияния, които имаха за цел това да не бъде така. Гласуваното доверие ми показа, че посоката, която съм избрал е правилната - да помагам на хората! Резултатите на Български Възход в Бургас са повече от добри и това ми дава увереност, че Български Възход ще има представители в болшинството от общинските съвети в областта след местните избори Октомври 2023. Поздравления за впечатляващият личен резултат на Димитър Найденов“, написа Стоян Грозев във Фейсбук.

Колегата му Манол Тодоров написа следното:

„Почти са ясни крайните резултатите от изборите и това, че няма да сме част от 49-то Народно Събрание.

Разбира се има разочарование, защото работихме здраво, за да повторим резултата от преди 7 месеца, но учи...

Но както знаем във всяко зло, можем да намерим нещо добро и сега доброто е следното:

В рамките на 4 години, за 3-ти път участвам в избори и отново имам много добър личен преференциален вот. Това доказва само едно! Че ми се доверихте преди 4 години на местните избори, доверявате ми се и сега, т.е. не съм разочаровал никой, а напротив! Днес регистрирам по-добър резултат от изборите на 02.10.2022!

Голяма част от колегите ми в листата също регистрират ръст в преференциалния си вот! Поздравления колеги!

Бургаската структура на ПП "Български Възхдод" е една от 4те в България, която успява да прескочи 4% бариера (отново)!

В Бургас преференциалният вот на листата е 50% от целия вот за партията, което е уникално постижение!

И сега най-важното! От сутринта за 3-ти път си зареждам телефона, защото се опитвам лично да благодаря на всеки един, който вчера ме подкрепи! Със сигурност пропускам някого, така че се надявам този "някого" да прочете това! Благодаря сърдечно за думите, които ми пишете на лични съобщения, аз също вярвам, че хора като нас няма да ви разочароват и обещавам, че на местните избори през октомври ще сме много силни!

P.S. Поздравления за колегите от другите партии, които влизат в парламента от Област Бургас. Добра работа момчета и момичета, надявам се да защитавате интересите на областта!“.

 


Анкета

Мнения

ИЗБОРИ 2023 Мнения
Бивш депутат от Промяната с остри критики към Бачийски
  03.04.2023 14:00      

Бившият депутат от „Продължаваме промяната“ Димитър Ташев, който от известно време е