Вторник, 04 Юли 2023
    
ИЗБОРИ 2023 Мнения

Жечо Станков: Поели сме ясен ангажимент, че правителство ще има

  02.04.2023 15:00  
Жечо Станков: Поели сме ясен ангажимент, че правителство ще има

Георги РУСИНОВ

 

Поели сме ясен ангажимент, че правителство ще има. Ние сме от коалициите, които винаги след избори са подавали ръка на всички. С една основна цел – да поставим на масата поетите ангажименти към хората и да направим от предизборните си програми управленски. Това заяви кандидат-депутатът и първи в листата на ГЕРБ-СДС Жечо Станков и добави:

„Предния път бяхме единствената коалиция, която предложи състав на Министерски съвет в Народното събрание. Не ни достигна малко, но съм сигурен, че в днешния ден ще получим това допълнително доверие, за да можем да съставим правителство. Всеки един избор е своеобразен празник на българската демокрация. Хората от Бургас и региона днес имат правото да изберат пътя на развитието -  на своя град, на своя квартал, на своята улица. Аз съм сигурен, че в този хубав слънчев ден хората ще се доверят на тези, които познават, на тези които могат да им поставят задачите и тези, които са поемали ангажименти и са си ги изпълнявали“.

Станков бе категоричен, че развитието на Бургас и региона трябва да е изключително голям приоритет за всички.

„Тези 14 човека, които днес хората от Бургас и региона ще излъчат, трябва да бъдат консолидирани около общата идея. Да бъдат шовинистите, които да са основния мотор нещата да се случват, както на местно, така и на национално ниво. Ще гласувам за бъдещето развитие на Бургас и региона и се надявам всички хора да направят същото“, заяви кандидат-депутатът.

Той заяви, че ще гласува с хартиена бюлетина.

„Днес поне с данните, които аз разполагам виждаме повишена активност, което означава, че хартиената бюлетина даде шанс на хора, които се притесняват да гласуват с машина, да могат все пак да гласуват. Аз съм привърженик на хартията и също ще упражня вота си така“, завърши Станков.


Анкета

Мнения

ИЗБОРИ 2023 Мнения
Бивш депутат от Промяната с остри критики към Бачийски
  03.04.2023 14:00      

Бившият депутат от „Продължаваме промяната“ Димитър Ташев, който от известно време е