Четвъртък, 29 Юни 2023
    
ИЗБОРИ 2023

ГЕРБ – Бургас закриха кампанията си с красив жест

  30.03.2023 14:00  
ГЕРБ – Бургас закриха кампанията си с красив жест

Засяха роза Дамасцена и засадиха два ясена в Морската градина

 

 

С красив и символичен жест ГЕРБ – Бургас закриха кампанията си за 49-о НС. По идея на Жени ГЕРБ 28-те кандидати за депутати засяха рози от вида Дамасцена, с която е свързано българското розово масло.

Имаме национална кампания „Засади я с обич, отгледай я с любов!“. Това е инициатива в подкрепа на всички розопроизводители. Дарявам тези 28 рози на нашите кандидати, за да бъдат посланици на българското розово масло. Нека след 4 години да откъснем листенца“, заяви Ева Михалева, председател на Жени ГЕРБ.

Освен розите бяха засадени и две дървета от вида Ясен, по идея на втория в листата Любен Дилов-син с мотива, че „изборът на 2 април е ясен“.

„Хората на ГЕРБ-СДС може да не са много умни и красиви, но могат да се справят с кризи и да управляват. Това трябва да се върне и се радваме, че българите мислят същото“, каза Любен Дилов-син.

„Това е добър пример как се води кампания – позитивна, приятелска, насочена към градската инфраструктура“, заяви кметът Димитър Николов.

„Искам да благодаря на всички колеги от щаба и кандидати за това, че проведохме една позитивна, добра кампания. През пролетта всяко живо същество се ражда за нов живот, нека и ние се събудим от този кошмарен двегодишен сън на 2 април" – каза областният лидер на ГЕРБ Иван Алексиев.

"Благодаря на хилядите хора, с които се срещнахме, за да говорим за важни за тях теми. Стиснахме хиляди ръце и се видяхме с хиляди очи. Основните им въпроси бяха: „Кой може да се справи със спекулата? Как може да се върнем към нормалния начин на живот; как да прогнозират разходите си и на кого да гласуват доверие?“ .Ние ще защитаваме каузата Бургас да продължава да бъде лидер и Бургас да бъде приоритет на бъдещото правителство в София. Добрите политици започват кампания веднага след изборите. Ние няма да спрем да бъдем между хората.“, заяви Жечо Станков.

 

 

 


Анкета

Мнения

Мнения Общество
Докога?! Какво чакате, че не пуснете учениците в онлайн обучение
  29.03.2023 13:14      

Докога Бургас и останалите градове ще бъдат в плен на компютърни клавиатурни хулигани, а държават