Сряда, 22 Мар 2023
    
Бургас Крими

Трагедия! Почина бременната Евдокия, която пострада в катастрофа между БМВ и катафалка

  21.12.2022 11:20  
Трагедия! Почина бременната Евдокия, която пострада в катастрофа между БМВ и катафалка

Бременната Евдокия, която пострада в катастрофа в края на ноември на входа на Бургас, е починала, съобщиха от ОДМВР-Бургас.

Тогава при мокър път немският автомобил, управляван от 25 годишен мъж от Черни връх, се блъсна в катафалка на входа на Бургас, точно на изхода на автомагистрала «Тракия», ръкава за включване в пътя Ветрен – Бургас.

24 годишната Евдокия бе настанена в Реанимация на УМБАЛ с разкъсвания и е починала вчера.

Евдокия и още една приятелка са били в колата, шофирана от  приятеля, когато  мъжът  губи контролб и се блъска в спрелия в дясно в ускорителната пътна лента товарен автомобил «Фолксваген Транспортер» - катафалка, със старозагорска регистрация, управляван от 21 годишен бургазлия. От сблъсъка  пострадаха : водачът на л.а. «БМВ» / настанен за лечение в отделение «Неврохирургия» към УМБАЛ - Бургас с диагноза «комоцио», без опасност за живота/ и неговите две спътнички : на 23 и 24 години – първата, седяща на задната седалка, е приета за лечение в отделение «Неврохирургия» към УМБАЛ - Бургас с диагноза «комоцио», без опасност за живота, а второто момиче, седящо на предната дясна седалка, бе настанено за лечение в отделение «Реанимация».


Анкета

Мнения

Мнения
Евродепутатът Илхан Кючюк:  България  и Македония се познават твърде малко
  26.07.2022 15:22      

Ние трябва да обясним в стратегическа план тезата, че имаме обща история и общо минало и