Петък, 03 Мар 2023
    
Созопол Спорт

„Созопол“ ще изиграе 8 контроли през зимната пауза

  02.12.2022 13:16  
„Созопол“ ще изиграе 8 контроли през зимната пауза

Георги РУСИНОВ

 

ФК „Созопол“ ще изиграе 8 контролни срещи през зимната пауза. Това съобщиха от ръководството на клуба, като добавят, че датите са определени, а в момента се уточняват и съперниците.

Новата зимна подготовка на отбора ще започне в 14.00 часа на 05.01.2023 г. на „Арена Созопол“. В първите дни тренировките ще бъдат съчетани и с извършването на медицински прегледи на футболистите. Освен контролните мачове са предвидени и двуразови тренировки за играчите на „небесносините“.

Спортно-техническото ръководство на клуба не щади време и усилено работи по селекцията на отбора. Разговаря се с футболисти, които да вдигнат доста нивото на отбора и с много работа той да си намери достойно място в крайното класиране! Нещо, в което ФК „Созопол“ е убеден, че ще постигне и „Арена Созопол“ отново да стане непревземаема крепост! Само „Созопол“!“, написаха от клуба, който след изиграването на есенния полусезон се намира на последното, 18 място в класирането с 13 точки, на 6 от 14-ия „Янтра“ (Габрово), който е над чертата на изпадащите.

Клубът официално се раздели с юношата на ЦСКА-София Тома Ушагелов. Прекратяването на договора му е станало по взаимно съгласие между двете страни.

„Клубът му благодари за свършената от него работа с екипа на „небесносините“ и му пожелава успех в следващите му предизвикателства!“, коментираха от ръководството.

Слухове пък пращат сина на Вили Вуцов – полузащитника Петър Вуцов, в „Крумовград“. Новината не е потвърдена официално от „Созопол“.


Анкета

"За" или "Против" въвеждане на еврото сте?


Резултати

Мнения

Мнения
Евродепутатът Илхан Кючюк:  България  и Македония се познават твърде малко
  26.07.2022 15:22      

Ние трябва да обясним в стратегическа план тезата, че имаме обща история и общо минало и