Петък, 24 Фев 2023
    
Созопол Спорт

„Созопол“ привлече Рууни

  25.11.2022 11:59  
„Созопол“ привлече Рууни

Георги РУСИНОВ

 

Рууни пристигна на „Арена Созопол“. В съблекалните на професионалния футболен клуб от Втора лига фланелката с името Рууни ще слага не известният английски футболист, който вече е треньор, а съименикът му от Нигерия – Джоб Рууни Окпаначи. Това съобщиха от клуба на официалната си фейсбук страница.

„Нападателят идва от ФК „Джигитал Фуут“ и е на 21 години. Небесносините го приветстват и му пожелават да е здрав, за да радва феновете от „Арена Созопол“. Спортното ръководство на отбора ще направи всичко възможно в предстоящата селекция да вдигне класата на отбора и да постигне резултатите, които са необходими за запазване на мястото си във Втора Лига! Само „Созопол“, написаха от клуба.

Морският клуб изпитва трудности през този сезон и със сигурност ще се надява нигерийският нападател да помогне с играта си за излизане от зоната на изпадащите. „Созопол“ е на последното 18-о място във втория футболен ешелон с 13 точки – на 6 от „Янтра“, които са над чертата.

В момента отборите са в зимна пауза, която съвпадна със Световното първенство в Катар. Рууни ще има шанса да блесне в официален мач чак на 11 февруари догодина, когато „небесносините“ ще имат тежко гостуване на „Спартак“ в Плевен.


Анкета

"За" или "Против" въвеждане на еврото сте?


Резултати

Мнения

Мнения
Евродепутатът Илхан Кючюк:  България  и Македония се познават твърде малко
  26.07.2022 15:22      

Ние трябва да обясним в стратегическа план тезата, че имаме обща история и общо минало и