Вторник, 29 Nov 2022
    
Любопитно

Стоичков стана чичо на близнаци

  23.11.2022 14:46  
Стоичков стана чичо на близнаци

Сестрата му - Петя, отново стана баба, брат му Цанко празнува

 

Радостна вест долетя от семейството на футболната легенда Христо Стоичков. Неговата племенничка роди и Камата е станал чичо на близнаци, научи "България Днес" от свои източници. Щастливата баба е Петя, сестрата на Стоичков. Тя вече има едно внуче, което се роди през 2016 година, а сега се радва на две нови попълнения в голямата рода на Стоичков.

Интересното е, че близначетата са се родили на 21 ноември, когато рожден ден има и Цанко Стоичков - малкият брат на носителя на "Златната топка" за 1994 година. Самият Цанко потвърди новината на "България Днес" и не скри, че е много щастлив.

"Празникът ми стана троен! Освен рожден ден и празник на християнското семейство за подарък ми се родиха близнаци. Дълбок поклон към всички вас! Аз вече живея по други правила. Моля се за всички вас, на последно място съм аз", споделя Цанко Стоичков, който от известно време емигрира да живее в Германия.

Поводите за празненства в семейство Стоичкови този месец започнаха още на 13 ноември, когато Пенка - майката на Ицо, почерпи за рожден ден. Сега тя има още две правнучета и отново се стяга за почерпка в село Ясно поле, където живее.


Анкета

Мнения