Събота, 18 Фев 2023
    
Любопитно

Фолк певицата Теодора с първа песен след завръщането си

  19.11.2022 10:06  
Фолк певицата Теодора с първа песен след завръщането си

„Самолет“ е заглавието на първото попфолк парче на Теодора след завръщането й в България. Сингълът вече излетя в ефира на Фен тв и кацна в YouTube канала на музикалната медия. Певицата залага на клубно парче по музика и аранжимент на хитмейкъра Мартин Биолчев и текст на Йордан Гергов. 
„Самолет“ е с леко намигване и хумор. Изпращам любимия си на дълго пътешествие далеч от мен, защото съм го хванала в изневяра и не искам да го виждам повече. Аз му подготвям поредица от сладки отмъщения – например, му блъскам колата, за да си върна за болката, която ми е причинил. После му купувам билет за първа класа, за да се чувства още по-комфортно, когато ме губи. Много съм грижовна“, разказва през смях звездата на Diapason Records. 
Видеоклипът е заснет на летище „Лесново“, като за целта екипът наема за снимките малък частен самолет. За визията се погрижи любимият екип на певицата – Мис Бони (грим), Стели (коси), Стоян Стоянски (стил). Специална фотосесия засне Боян Христов. 
„Това ще бъде линията на новите ми попфолк песни – хем ще има лека драма, която си е моят запазен стил, хем ще има и малко ирония“, издава изпълнителката. 

 


Анкета

Мнения

Мнения
Евродепутатът Илхан Кючюк:  България  и Македония се познават твърде малко
  26.07.2022 15:22      

Ние трябва да обясним в стратегическа план тезата, че имаме обща история и общо минало и