Четвъртък, 02 Фев 2023
    
Спорт

Черноморец посреща шампиона Левски днес и при успех ще се утвърди в Топ 4 на НБЛ

  03.11.2022 17:30  
Черноморец посреща шампиона Левски днес и при успех ще се утвърди в Топ 4 на НБЛ

Баскетболният отбор на "Черноморец" има труден тест днес. В зала "Бойчо Брънзов" ще гостува шампионът "Левски". Дербито е от петия кръг в Националната баскетболна лига и ще започне в 19:00 часа. Масовите билети за вход са на цена от 7 лева. Пенсионери и ученици от 12 до 18 години ще влизат срещу 3 лева. Безплатно ще гледат мача децата до 12 години.

Съдии на двубоя ще бъдат Николай Цинцарски, Серафим Русев и Станимир Петров. Дежурен представител на БФБаскетбол е Съби Бахчеванов.

За "Черноморец" под въпрос остава участието в мача на Симеон Лепичев, който лекуваше травма. Във временното класиране воденият от треньора Васил Евтимов бургаски отбор заема четвърто място с актив от 6 точки - 2 победи и 2 загуби. Столичани са с 3 загуби от 3 мача и 3 точки. Успех на нашите срещу "Левски" ще ги утвърди в Топ 4 във временното класиране в НБЛ.

След срещите от този кръг настъпва пауза в шампионата, заради квалификационните мачове на националния отбор на България за Евробаскет 2025 срещу Португалия на 10 ноември в Коимбра и на 13 ноември в Никозия срещу тима на Кипър.

"Черноморец" гостува в следващия кръг на "Балкан" в Ботевград на 19 ноември.


Анкета

Мнения

Мнения
Евродепутатът Илхан Кючюк:  България  и Македония се познават твърде малко
  26.07.2022 15:22      

Ние трябва да обясним в стратегическа план тезата, че имаме обща история и общо минало и