Събота, 21 Яну 2023
    
Бургас Спорт

Днес е футболният турнир на малки вратички за купата на БМФ Порт Бургас 2022

  22.10.2022 08:48  
Днес е футболният турнир на малки вратички за купата на БМФ Порт Бургас 2022

Започва  Футболния турнир на малки вратички за купата на БМФ Порт Бургас 2022, който ще се проведе днес в спортен комплекс „Каменица Арена”.

Отборът – победител ще получи голямата награда - билети за мача от Лига Европа „Лудогорец –Реал Бетис”, който ще се играе на 27 октомври в Разград. За победителите „БМФ Порт Бургас” организира транспорт от Бургас до Разград и обратно, както и нощувки.

Срещите ще стартират от 10ч. Очаква се полуфиналите да започнат около 13:00ч., а финалът около 15:00ч.

Наградите ще връчат представител на „БМФ Порт Бургас” и гости на турнира. Поканени да присъстват като официални гости са кметът на Бургас Димитър Николов, заместниците му Йорданка Ананиева и Диана Саватева, както и представители на Регионалния инспекторат по образование.

Спортната надпревара ще бъде излъчена онлайн във фейсбук страницата на информационния сайт „На брега” –  https://www.facebook.com/nabrega.bg .

Турнирът по футбол на малки вратички е изцяло финансиран от „БМФ Порт Бургас” ЕАД – концесионер на пристанищните терминали „Изток 2” и „Бургас Запад”. Той е част от социалната програма на дружеството и вече има характера на голямо общоградско спортно събитие, което се провежда за седма поредна година.

Турнирът се превръща в истински спортен празник, с което постига основната си цел – да помага за утвърждаването на спортни навици сред младите и да доказва, че когато бизнесът е социално отговорен, той може да намери точното място, към което да насочи своята помощ.


Анкета

Мнения

Мнения
Евродепутатът Илхан Кючюк:  България  и Македония се познават твърде малко
  26.07.2022 15:22      

Ние трябва да обясним в стратегическа план тезата, че имаме обща история и общо минало и