Неделя, 01 Яну 2023
    
Избори 2022

Манол Тодоров: Възходът на България е задължителен, но той няма да е лек

  02.10.2022 12:10  
Манол Тодоров: Възходът на България е задължителен, но той няма да е лек

Георги РУСИНОВ

 

Кандидатът за депутат от „Български възход“ Манол Тодоров гласува за обединение в полза на България. Той упражни правото си на глас в бургаското ОУ „Княз Борис I“.

„Важно е да се гласува, защото в последната година и половина виждаме постоянния отлив на хора, които се умориха да гласуват. Дори и за хора като нас, които са активни в политиката е ясно, че е настанало времето за обединение. Трябва да се съберем на една маса и да започнем да решаваме проблемите. Възходът на България е задължителен, но той в никакъв случай няма да бъде лек и за кратко време. Трябва да се планират няколко години напред и да се започне работа. Знам колко много на хората им омръзна от политическото говорене, но трябва да излязат да гласуват, защото ако не го направят, то пак гласуват за тези, за които не искат да гласуват“, заяви Тодоров.

Той е оптимист, че може да се състави правителство, и че именно лидерът на „Български възход“ Стефан Янев нееднократно е призовавал за обединение в полза на България.

„Това е отговорната политика на държавниците. Ние не говорим за политици, а за държавници, затова и проектът ни е дългосрочен. Надявам се, че един човек като Янев в парламента ще направи спойката между всички партии, защото той е най-правилния“, добави кандидатът за депутат.


Анкета

Мнения

Мнения
Евродепутатът Илхан Кючюк:  България  и Македония се познават твърде малко
  26.07.2022 15:22      

Ние трябва да обясним в стратегическа план тезата, че имаме обща история и общо минало и