Четвъртък, 22 Дек 2022
    
Любопитно

Бургазлията Гайтанов си тръгна от "Игри на волята"

  22.09.2022 11:13  
Бургазлията Гайтанов си тръгна от \
NOVA

Бургазлията Иван Гайтанов приключи с участието си в Игри на волята. Синът на Диян Боксьора, който спаси кръста на Йорданов ден миналата година,  излезе от отбора на резервите.

Резервите се събраха край огъня на племенния съвет, за да се срещнат с водещата Ралица за последен път в “Игри на волята: България". Заради победата си на Арената, Алекса разполагаше с имунитет и решаващ глас в номинациите. Той призна, че най-големият му конкурент от самото начало е Иван Гайтанов, който си тръгна без възможност да се впусне в истинската игра за голямата награда от 100 хиляди лева.

На Арената Непобедими, Безстрашни и Супергерои се впуснаха в тежка номинационна битка на сушата и във водата. На щафетен принцип състезателите преминаха на ръце по стълба над басейн и плуваха до понтон на 90 метра от сушата, за да вземат ключовете за сандък с частите на финалния пъзел. След множество обрати, Непобедимите изгубиха темпо по трасето, а финалното забавяне в подреждането на фигурата ги превърна в първото номинирано племе за седмицата.

През цялото време Безстрашните се движеха като едно цяло и започнаха да редят пъзела с голяма преднина пред останалите, което им извоюва първото място. Супергероите изоставаха с цял пост в щафетата, но успяха да наваксат. Касим се реваншира за провала си на териториалната битка, като нареди парчетата изключително бързо и запази племето в безопасност поне за сега.

В Резиденцията Непобедимите продължиха споровете си относно правилната стратегия за номинации. Елица и Мирослава се противопоставиха на съотборниците си с мнението, че на елиминационна битка трябва да се изпрати слаб играч, чието място да бъде заето от Алекса. Мъжете, от своя страна, решиха да пазят гърбовете си и да изпратят силен играч на Арената, който да съхрани племето цяло.

Източник: Факти.бг


Анкета

Мнения

Мнения
Евродепутатът Илхан Кючюк:  България  и Македония се познават твърде малко
  26.07.2022 15:22      

Ние трябва да обясним в стратегическа план тезата, че имаме обща история и общо минало и