Събота, 17 Дек 2022
    
Избори 2022 Руен

Може ли Руен да бие Кърджали

  17.09.2022 11:50  
Може ли Руен да бие  Кърджали

Активът на ДПС с послание към руенци за изборите 

 

Централният лъч на ДПС начело с председателя Мустафа Карадайъ се срещнаха снощи с руенци.

Основните послания на Движението бяха изказани от лидера Мустафа Карадайъ, кандидатите д-р Хасан Адемов, един от най-добрите в сферата на социалната политика политици, евродепутата Атидже Алиева -Вели, бившия финансов министър Петър Чобанов. Домакини бяха кметът на Руен Исмаил Осман, както и областният лидер на ДПС Ахмед Сюлеман.
Пред всички на площада до общината бе представена листата от кандидати  за депутати в 48 -то Народно събрание. Целта, която сега си поставя политическото ръководство- е на тези избори Руен да победи Кърджали по резултат.
ДПС се гордее с резултата от предходните избори, когато успя да вкара трима народни представители от областта-Севим Али, Ешереф Ешереф и Фатме Рамадан, които са в челото на листата отново.
"Сега  целта ни е да вземем отново 12 000 гласа и да победим Кърджали", заяви кметът Исмаил Осман.
За година и половина отново се явяваме пред вас, заради липсата на сигурност и стабилност, заяви Фатме Рамадан. 

"Българското общество очаква да се промени икономическата ситуация, за да излезе страната от всички тези кризи,  в които се намира. В 48 -я Парламент трябва да има едно силно ДПС с 48 народни представители", заяви водачът Севим Али.
“Ще работим неуморно, настоятелно,  за да може малките населени места да се възползват от всички програми, които предоставя ЕС, през последните 32 години винаги сме били гарант за сигурността, мира и стабилността”, допълни още той.

 


Анкета

Мнения

Мнения
Евродепутатът Илхан Кючюк:  България  и Македония се познават твърде малко
  26.07.2022 15:22      

Ние трябва да обясним в стратегическа план тезата, че имаме обща история и общо минало и