Събота, 17 Дек 2022
    
Избори 2022 Камено

„БСП за България“: Важно е опитът на по-възрастните да се съчетае с енергията на младите

  17.09.2022 11:44  
„БСП за България“: Важно е опитът на по-възрастните да се съчетае с енергията на младите

Кандидатите за народни представители от Коалиция „БСП за България“ Станимир Баев, Стойко Танков и Анелия Вичева, придружени от лидера на социалистите в Бургас Живко Господинов, посетиха Община Камено. В Русокастро се състоя среща - разговор, която протече при голям интерес от местната общественост. В залата на читалището, гостите бяха посрещнати от Мария Петрова, председател на БСП за общинския център. Тя представи присъстващите и накратко постави акцент върху най-важните приоритети, които стоят пред Коалицията във връзка с провеждането на парламентарните избори на 2- ри октомври.

„Говорим винаги за социална политика, защото ние сме лява партия“, подчерта в изказването си Станимир Баев, който заема второ място в листата на Коалицията.

„Най-важното е да затвърдим нашата позиция, че като отговорна лява партия стоим зад гражданите - не само тези от големите градове, а и хората в по-малките населени места“, заяви още той. Баев призова присъстващите да не изпитват притеснения от машинното гласуване и им благодари за сериозната подкрепа, която показват. Той ги увери, че от своя страна, кандидатите за народни представители ще положат усилия, за да защитят оказаното им доверие.

Стойко Танков, четвърти в листата, припомни за всички важни социални придобивки, които са факт благодарение на БСП. Той изложи най-важните приоритети от предизборната платформа на социалистите.

„В нашата работа е важно опитът на по-възрастните да бъде съчетан с енергията на по-младите“, беше категорична Анелия Вичева. Тя разказа за своите впечатления от срещите с граждани по време на кампанията. Вичева сподели, че всеобщият стремеж на хората е свързан с полагане на усилия за осигуряване на стабилни доходи и създаване на условия, младите да се завърнат в страната.

Обсъдени бяха въпроси от регионален характер, като състоянието на пътищата в общината, проблемите в земеделието, здравеопазването, образованието и демографската криза.

В оформилият се градивен дебат активно се включиха голяма част от присъстващите. Те зададоха множество въпроси, в търсене на решения за съществуващите казуси.


Анкета

Мнения

Мнения
Евродепутатът Илхан Кючюк:  България  и Македония се познават твърде малко
  26.07.2022 15:22      

Ние трябва да обясним в стратегическа план тезата, че имаме обща история и общо минало и