Петък, 02 Дек 2022
    
Айтос Избори 2021

„БСП за България“ откри кампанията си в Айтос

  09.09.2022 10:37  
„БСП за България“ откри кампанията си  в Айтос

Коалиция „БСП за България“ откри предизборната си кампания в Айтос, където се проведе среща – разговор с актива и симпатизанти.

Преди началото на срещата, присъстващите почетоха паметта на семейство Ченгелиеви и поета партизанин Атанас Манчев, които загиват трагично през 1944 година. В знак на признателност пред паметната плоча в Градската градина бяха положени цветя.

На събитието бяха водачът на листата на Коалиция „БСП за България“ инж. Петър Кънев и кандидатите за народни представители Станимир Баев, Тодор Байчев, Стойко Танков, Анелия Вичева, Атанас Маринов и Марияна Автанска, придружени от общинския председател на социалистите в Бургас Живко Господинов. Всички те изразиха готовността си за екипна работа и сплотеност по време на предизборната кампания и след това. Разгледана накратко бе платформата на Коалицията, бяха обсъдени важни за града и за региона проблеми и бяха набелязани възможностите за тяхното разрешаване.

Милена Куртова – Радева – общински председател на БСП – Айтос подари на кандидатите за народни представители своя авторска книга с поезия и проза и им пожела успех в предстоящите на 2- ри октомври парламентарни избори.


Анкета

Мнения

Бургас Мнения