Сряда, 07 Дек 2022
    
Избори 2021

Стефан Янев в Бургас: Партиите не трябва да се занимават със себе си, а с проблемите на хората

  07.09.2022 16:49  
Стефан Янев в Бургас: Партиите не трябва да се занимават със себе си, а с проблемите на хората

Морска връзка между Бургас и Варна и районните кметове да бъдат избираеми са част от приоритетите на кандидат-депутатите

 

Силвия Шатърова

Партия „Български възход“ откри кампанията си днес в Бургас, като отвори павилион за връзка с хората в центъра на града, на улица „Богориди“. За откриването пристигна и лидерът на партията Стефан Янев.

Туризъм, селско стопанство са част от фокусите, на които ще обърнат внимание кандидатите за депутати.

„Трябва да се засили охраната на границата, да се развива допълнително инфраструктурата, и то конкретно морската“, заяви водачът на листата за Бургас арх. Виолета Комитова. Тя допълни, че иска да реализира една своя мечта да върне морската връзка между двата големи морски града.

„След като минат изборите и станат ясни резултатите, ще говорим за възможности и нови коалиции, партиите трябва да търсят път за решаване на кризите, а не да се занимават със своите проблеми“, заяви ген. Стефан Янев.

Той още веднъж подчерта, че партията му не поставя червени линии. „Готови сме на разговор с всеки, но на база приоритети, общи възможни политики“, допълни още той.

Все още не се ангажира да даде оценка за старта на предизборната кампания, защото тя съвпадна с бедствието, което сполетя хората в Карловско. „За мен е важно да покажем своята съпричастност, имаме доброволци там и ще съберем помощи да помогнем на хората“, каза още Янев.

Тази вечер от 17.30 на „Охлюва“ партията ще открие кампанията си.

 

 

 

 


Анкета

Мнения

Мнения
Евродепутатът Илхан Кючюк:  България  и Македония се познават твърде малко
  26.07.2022 15:22      

Ние трябва да обясним в стратегическа план тезата, че имаме обща история и общо минало и