Понеделник, 05 Дек 2022
    
Любопитно

Студентът Иван Гайтанов-спасител на кръста от Бургас, влезе в „Игри на волята“

  05.09.2022 11:56  
Студентът Иван Гайтанов-спасител на кръста  от Бургас, влезе в „Игри на волята“

Студентът Иван Гайтанов от Бургас  влезе в „Игри на волята“, риалити-то се снима край Царево.

Гайтанов спаси кръста на Йордановден в Бургас преди година, тогава още бе ученик в Гимназията за романски езици, днес е студент.

Гайтанов е част от отбора на „Резервите“, които се бориха за титулярно място в отборите на  Безстрашните, Непобедимите и Супергероите.

Водещите Димо Алексиев и Ралица Паскалева посрещнаха нови 9-ма състезатели, готови да се впуснат в надпреварата. Тяхното място в „Игри на волята: България” трябваше да бъде завоювано в тежка битка, като само най-добрите трима. Иван не успя да се справи с тази задача, но все още заедно с другите останали е част от играта.

Те ще се борят с глад, със студ, с болка и със самите себе си. Обиталището не предлага нито заслон, нито огън. Тежките условия са цената, която трябва да платят, за да влязат в голямата игра и да се борят за голямата награда от 100 000 лв. Всяка седмица победителят в битката на Резервите ще заема мястото на отпадналия от другите три племена, а тежък племенен съвет ще изпраща състезателите от Резервите у дома.

В своята визитка при влизането си в „Игри на волята“ Иван Гайтанов пише, че предпочита разходките сред природата пред шумните барове и дискотеки.
Дали в Игри на волята ще се почувства у дома си, не е ясно, но поне дълго време ще е сред природата.

Гайтанов е син на Диян Гайтанов-Боксьора, който е противоречива фигура от бургаския ъндърграунд, но и помага в много каузи. Момчето обаче търси своя път в живота.


Анкета

Мнения

Мнения
Евродепутатът Илхан Кючюк:  България  и Македония се познават твърде малко
  26.07.2022 15:22      

Ние трябва да обясним в стратегическа план тезата, че имаме обща история и общо минало и