Неделя, 04 Дек 2022
    
Избори 2021

Коалиция ГЕРБ-СДС -Бургас откри кампанията си, знае как да се справи с хаоса в държавата

  04.09.2022 19:44  
Коалиция ГЕРБ-СДС -Бургас откри кампанията си, знае как да се справи с хаоса в държавата

Ние сме се справяли с всички кризи, заявиха те
Искам да виждам хора в парламента, които милеят за родния си край, заяви кметът Димитър Николов

Силвия Шатърова


Коалиция ГЕРБ-СДС откри предизборната си кампания в Бургас. Кандитатите за депутати първо положиха венец на паметника на Петя Дубарова в Морската градина, за да покажат, че се пази духа на Бургас след което пред Флора-Бургас представиха отбора и идеите с които ще работят за Бургас и региона.


В листата има експерти в областта на икономиката, здравеопазването, образованието , юристи, все  местни хора, които познават местните проблеми. Има хора от Поморие, Несебър, Руен, Сунгурларе. В листата с водач Жечо Станков са общинският лидер Андрей Рунчев, Галя Желязкова, издателят Любен Дилов-син, председателят на Общинският съвет в Поморие-Адам Адамов, организационният секретар на партията Анелия Долаmчиева.


"Ще бъдем първа политичека сила с най-добър резултат," заяви областният лидер на ГЕРБ-Иван Алесиев и допълни: “В момента държавата е хаос благодарение на “некадърното управление на ПеПетките”, те  счупиха държавата”, заяви той. Хората са натиснати от инфлацията,. Нашите кандидати имат решения за тези кризи", допълни той.


Ние ще водим позитивна кампания, защото ние сме ГЕРБ и сме по-силни от хаоса, допълни още областният лидер на партията.

 

Димитър Николов: Това са хора, които ще се борят за проектите на Бургас. Аз избирам тях


“Това са хора, които със зъби и нокти ще се борят за Бургаски регион и проектите на Бургас, за развитието на нашия град. През последната година Бургас беше разлюбен от държавата, но за кратко. Всички проекти, които бяхме подготвили, бяха спрени от анонимни хора и представители, които заради своите комплекси предпочитаха да спират. Искам да виждам хора в парламента, които милеят за родния си край”, заяви кметът Димитър Николов.


“С тези хора Бургас ще има политическо бъдеще, никой няма да прецаква Кръвния ни център, няма кой да спре втория обход, няма кой да спре изграждането на инфраструктура в индустриалните зони”, допълни той.
С този отор можем да предложим решения, държавата трябва да се пребори с инфлацията и битката с нея не трябва да премине през джоба на хората. За нас предизборната кампания не е формалност, ние се срещаме винаги с хората. За нас е важно да сме близо до тях и до местната власт, имаме идеи и експертиза”, заяви водачът на листата Жечо Станков.
Той допълни, че ще работят програмата за саниране да продължи. Сред останалите задачи пред кандидатите са Северният обход, работа по Южния обход,  осигуряване на работни места в индустриални зони.
“Най-големият страх сред българите е хаосът, който видяхме и още повече той  да не се пренесе в общините. Не искам да си го представям това. И затова дойде отговора на въпроса-как трябва да изглежда листата. Вътре в нея да са хора като Адам, Галя, Андрей”, каза Любен Дилов-син.

 


Анкета

Мнения

Мнения
Евродепутатът Илхан Кючюк:  България  и Македония се познават твърде малко
  26.07.2022 15:22      

Ние трябва да обясним в стратегическа план тезата, че имаме обща история и общо минало и