Четвъртък, 24 Nov 2022
    
Бургас Крими

Автобусът-убиец с фалшиви номера, три пъти се опитали да го спрат/СНИМКИ/

  25.08.2022 10:37  
Автобусът-убиец с фалшиви номера, три пъти се опитали да го спрат/СНИМКИ/

Силвия Шатърова

Автобусът-убиец е натоварил мигрантите в района между  Малко Търново-Звездец. Те са били в багажното, а той е бил празен. Автобусът не е напускал пределите на страната, отишъл е на място, натоварил е 48 мигранти и е тръгнаб. Преди да се случи катастрофата на Тапезица е преследван и три пъти полицаи са се опитали да го спрат. След тръгването си от Малко Търново, първият опит е на ГКПП-Босна.

„В 04.54 ч. е направен опит да бъде спрян автобусът на изграден пропускателен пункт от „Гранична полиция”. Шофьорът не се подчинява. Направен е втори опит за спиране, отново на пункт преди Бургас. И вече при третия опит става катастрофата с колеги от Областната дирекция на МВР. В момента се установява самоличността на мигрантите”, заяви Станимир Станев, зам.-главен секретар на МВР.

Автобус с мигранти блъсна патрулка в Бургас, двама загинали полицаи

 

На "Трапезица" в 5.30 часа тази сутрин полицейска кола е препречила пътя му в опит отново да бъде спрян, шофьорът обаче изобщо не се подчинява и респектира  и я повлича, като я влачи и чак до автобусната спирка, където я смазва. Преди това съседи от блоковете са чули предупредителни изстрели.

 


Анкета

Мнения

Мнения
Евродепутатът Илхан Кючюк:  България  и Македония се познават твърде малко
  26.07.2022 15:22      

Ние трябва да обясним в стратегическа план тезата, че имаме обща история и общо минало и