Понеделник, 14 Nov 2022
    
Любопитно

Джеймс Хетфийлд се развежда след 25 години брак

  15.08.2022 13:04  
Джеймс Хетфийлд се развежда след 25 години брак

Фронтменът на Metallica Джеймс Хетфийлд е подал документи за развод с жена си Франческа по-рано тази година, обяви TMZ. Двойката е женена вече от 25 години и заедно имат три деца. Според информацията Джеймс е подал документи в Колорадо преди известно време, но ние научаваме за това едва сега, тъй-като жалбата му не е обявявана публично. 

Джеймс и Франческа се ожениха на 17 август 1997 г. Метъл иконата често е споменавал жена си като много важен фактор в неговия живот и като човекът, който винаги му е помагал в трудни периоди, особено в борбата му с различни зависимости.

Хетфийлд си спомни за един такъв епизод от началото на новия век и разказа за него през 2016 г. в подкаста на Джо Роуган. Ето какво сподели той тогава:

„Жена ми просто направи правилното нещо. Изрита ми за…ка от вкъщи и това ужасно ме уплаши. Каза ми: ‘Слушай ме сега внимателно. Този път няма просто да ходиш при твоя терапевт и да си говорите за това. Изнасяш се някъде навън и седиш там, докато не се оправиш.’ Така че аз това и направих. Това, което наистина ми помогна бяха седем седмици извън дома ми. Бях на специална програма, която буквално ме разкости, направо ми преобърна живота. От всичко трябваше да се откъсна – всичко, което си мислех, че бях, имах, семейство, кариера. В общи линии нищо не остана от мен, освен фактът, че съм жив. Оттам насетне продължихме с малки крачки  – ето такъв си се родил, ти си ок, ти си добър човек, нека отново се върнем на този път и те изградим отново.“

През 2019 г. Джеймс Хетфийлд отново имаше подобни проблеми и се наложи пак да влезе в клиника. Тогава Metallica отложиха австралийското си турне. Към днешна дата всичко с групата изглежда наред – те отново оглавяват най-големите музикални фестивали и не спират да правят големи концерти.

Сред трите деца на Джеймс и Франческа е синът им Кастор, който свири на барабани в групата Bastardane. За нея писахме преди няколко месеца.

Източник: ZRock


Анкета

Мнения

Мнения
Евродепутатът Илхан Кючюк:  България  и Македония се познават твърде малко
  26.07.2022 15:22      

Ние трябва да обясним в стратегическа план тезата, че имаме обща история и общо минало и