Вторник, 08 Nov 2022
    
Общество

Кой ще води листата на Стефан Янев в Бургас?

  08.08.2022 15:42  
 Кой ще води листата на Стефан Янев в Бургас?

 

Бившият регионален министър от служебното правителство на Стефан Янев -Виолета Комитова е спряганото лице като евентуален  водач на листата на новата формация в Бургас. Комитова е една от малкото, която се афишира като негов човек. За връзката й с Бургас единствето се знае, че има вила в село Писменово, а наскоро на панаир в село Индже войвода е била забелязана  сред местните хора.

Преди време тя успя да издейства ремонт на пътя от Приморско до Писменово. 3 км. отсечка отдавна плачеше за реконструкция.  ГЕРБ обаче я атакува, че е оправила пътя до вилата си с държавни пари.

Интересно е второто име след Комитова,  по непотвърдена информация това е бившият кмет на Созопол Панайот Рейзи, който често прави политически лупинги и винаги се появява на решаващи вотове с различни политически решения.
Пред „Черноморски фар“ той обаче каза, че за сега няма да се занимава с политика, но пък му допада, че името му отново е сред спряганите. „Нека говорят, няма лошо, но няма да се занимавам“, заяви Рейзи. Разбира се това е до този момент нищо не се знае какво би се случило след седмица, две.

Сред хората, които е възможно да попаднат в листата на „Български възход“ е протестърът Асен Бонджев, който бе забелязан на учредяването на формацията. Бонджев бе заместник областен управител точно в служебното правителство на Янев.


Анкета

Мнения

Мнения
Евродепутатът Илхан Кючюк:  България  и Македония се познават твърде малко
  26.07.2022 15:22      

Ние трябва да обясним в стратегическа план тезата, че имаме обща история и общо минало и