Петък, 04 Nov 2022
    
Бургас

Влаковете до Бургас препълнени за SPICE Music Festival

  05.08.2022 15:15  
Влаковете до Бургас препълнени за SPICE Music Festival

Влаковете днес са препълнени до краен предел с фенове, които пристигат в Бургас  за четвъртото издание на най-мащабния музикален фестивал по българското Черноморие SPICE Music Festival. Той започва днес и за пореден път ще превърне Пристанище Бургас в арена за музиката от 90-те, танци и добро настроение.

От БДЖ са се погрижили да осигурят два допълнителни влака по направлението София - Бургас - София през Подбалканската железопътна линия. Те ще пътуват на 6-и и 7-и август.

Осигуреният допълнителен транспорт е по повод провежданите през тези дни на Spice Music Festival в Бургас, а също така и на  XII национален събор на народното творчество в Копривщица.

Композициите на тези влакове ще бъдат съставени от шест вагона, като по този начин националният железопътен превозвач ще предостави още една възможност за меломаните и любителите на българския фолклор да пътуват с влак както до мястото на самото събитие, така и да се придвижат в обратното направление след края на фестивалните дни.

Допълнителните влакове, които ще се движат на 6-и и 7-и август, ще пътуват със следното разписание:  Бързият влак 3691 от София за Бургас ще потегля от Централна гара София в 8:00 ч., в гара Копривщица ще спира в 9:56 ч. и ще пристига в Бургас в 14:00 ч.А бързият влак 3692 от Бургас за София ще тръгва от гара Бургас в 15:00 ч., ще заминава от гара Копривщица в 19:23 ч. и ще пристига в София в 21:05 ч.


Анкета

Мнения

Мнения
Евродепутатът Илхан Кючюк:  България  и Македония се познават твърде малко
  26.07.2022 15:22      

Ние трябва да обясним в стратегическа план тезата, че имаме обща история и общо минало и