Неделя, 30 Oct 2022
    
Карнобат Крими

Пожар в склад за боеприпаси край Карнобат, имало е взривове

  31.07.2022 13:02  
Пожар в склад за боеприпаси край Карнобат, имало е взривове

Склад за боеприпаси е пламнал рано тази сутрин край Карнобат, съобщиха от пресцентъра на Областна дирекция на МВР-Бургас. Той се намира в местността „Чобан дере“ край града. Към мястото на инцидента веднага се отправили двама огнеборци. Те са пресрещнати от двама пазачи на частни складове за съхранение на боеприпаси, разположени в местността, които заявили, че в него има пожар и за това са се изтеглили на безопасно място.

Междувременно от склада, обезопасен със стабилна ограда и отдалечен от другите три склада в района на достатъчно разстояние, започнали да се чуват гърмежи, последният от които бил около 05.00 ч. тази сутрин.

Районът своевременно е отцепен от полицейски служители на РУ - Карнобат, които констатирали, че от пожара няма пострадали хора и не са засегнати други постройки. Към момента на място има един противопожарен екип от РСПБЗН - Карнобат и един предислоциран автомобил с дрон за оглед на РДПБЗН - Ямбол.

Оглед на местопроизшествието ще се извърши след цялостно затихване на пожара, както и след изтичане на срок от 72 часа от последния гърмеж, чут около 05.00 ч. днес.


Анкета

Мнения

Мнения
Евродепутатът Илхан Кючюк:  България  и Македония се познават твърде малко
  26.07.2022 15:22      

Ние трябва да обясним в стратегическа план тезата, че имаме обща история и общо минало и