Петък, 21 Oct 2022
    
Бургас Любопитно

Служители на Летище Бургас разпускат със салса на пистата

  22.07.2022 09:41  
Служители на Летище Бургас разпускат със салса на пистата

Дона МИТЕВА

Да танцуваш салса на пистата на летище е възможно. Това се случва на бургаския аеропорт. А идеята е на директора Георги Чипилски. Не става дума за избягване на служебните задължения, а напротив – за демонстрация на летния дух, завладял летището.

Все повече видеа от работния живот, който тече на Летище Бургас, стават популярни в интернет пространството чрез официалния YouTube канал на компанията концесионер на аеропорта - “Фрапорт Туин Стар”.

Последното, което пожъна фурор в социалните мрежи, онагледява екипния дух, който цари на Летище Бургас, чрез салса ритми и танци в петъчния ден. В него се включват служители от различни екипи, докато изпълняват служебните си задължения.

Идеята зад тези видеа е на директора на Летище Бургас - Георги Чипилски, който е и човекът, чието дело са интересните кратки филми.

“Във време, в което все повече летища в Европа се задъхват с обслужването на пътниците, а стотици от тях чакат своите полети със закъснения, ние искаме да покажем едно друго лице на положителност и екипност, благодарение, на които Летище Бургас не само обслужва безпроблемно своите пътници и гости, но и продължава да затвърждава своя имидж на работодател, където задружността и подкрепата между служителите са дълбоко ценени и окуражавани”, коментира Георги Чипилски.


Анкета

Мнения

Мнения
Хамид Хамид: Олигарх има 200 милиона причини да назначи Бойко Рашков в КПКОНПИ
  22.07.2022 17:05      

Какво не можете да разберете за краткосрочните задачи на евентуалния бъдещ председател на КПКОНПИ