Вторник, 20 Сеп 2022
    
Общество

Депутат от „Промяната“ се опитвал да вербува зам. областен управител от ИТН

  21.06.2022 11:33  
Депутат от „Промяната“ се опитвал да вербува зам. областен управител от ИТН

Силвия ШАТЪРОВА

Бургаски депутат от „Продължаваме промяната“ се опитвал да вербува заместник областния управител Тодор Иванов, който е областен лидер на „Има такъв народ“. Веднага след катаклизмите в групата на Слави Трифонов в Бургас депутат провел разговор и се опитал да разбере какви са настроенията на Тодор Иванов. „Не е имало натиск, а просто да разбере какво е мнението ми, познаваме се с него отдавна“, каза пред „Черноморски фар“ Иванов, но не пожела да конкретизира кой е точно той.

Иванов бе един от тези, които бяха освободени от Кирил Петков за няколко часа и после възстановени. „Объркал се е нещо г-н Петков“, каза в този ден Иванов. Той обаче поиска да уточни, че не е имало натиск от страна на правителството, а и като държавен служител ще запази паритет.

Иванов е областен лидер на ИТН и е категоричен, че бургаската структура на партията е стабилна и няма никакви сътресения.

Очаква да стане ясно какъв ще е изходът от вота на недоверие през тази седмица.

Единствената депутатка от ИТН от Бургас - Златомира Карагеортиева – Мострова, заяви, че никога не би се присъединила към отцепниците.

През миналата седмица много структури на ИТН в страната се разцепиха, а лидери хвърлиха оставки.

Общинските координатори на партия "Има такъв народ" (ИТН) в девет от десет общини в област Враца прекратиха членството си и напуснаха партията от 17 юни. Координаторът на ИТН за Пловдив - град Красимир Дончев също е подал оставка. 


Днес в Народното събрание започна дебата по вота на недоверие към кабинета "Петков".

 

 


Анкета

Мнения

Мнения
Н. Пр. Ингрид Кресел - посланик на Естония в България: Ние сме известни с дигиталното си правителство и с любовта си към природата
  18.06.2022 15:24      

Моделът на електронно управление започна преди 20 години с образованието на децата