Петък, 26 Авг 2022
    
Бургас

Поредна кампания в помощ на кучетата от Общинския приют

  26.05.2022 16:52  
Поредна кампания в помощ на кучетата от Общинския приют

Георги РУСИНОВ

 

Поредна кампания в помощ на кучетата от Общински приют – Бургас организират две бургаски дами, известни с любовта си към четириногите. Дария Хулка и Вероника Шкетиева ще проведат отново в ресторанта на бившата фолк певица благотворителен базар, а средствата събрани от събитието ще отидат за осигуряване на необходимото за изпращането на животните в новите им домове. Специален гост ще е бургаският певец Стефан Илчев.

„Ние наистина успяваме да помогнем на част от кучетата от Общинския приют да излязат от решетките и да имат нов живот. Знам, че вярвате в това, затова ви каним на поредното събитие в подкрепа на каузата. Ще се съберем отново, за да продължим и изкараме повече кучета от приюта. Заедно успяхме да "изстреляме" в един нов живот над 90 кучета! Със средствата от събитията успяхме да изведем десетки нещастни муцунки от решетките и да ги изпратим в истински домове. Има още там, които чакат да им помогнем. ЗАЕДНО ще продължим да го правим!“, пишат организаторките.

Ако искате да помогнете още невинни душички да намерят нов дом, може да посетите базара, който ще се проведе на 31 май, от 16 до 20 часа.

Линк към събитието може да намерите ТУК!


Анкета

Мнения

Мнения Приморско
Д-р Димитър Германов, кмет на Приморско: Очаква ни по-различен летен сезон
  24.05.2022 16:28      

Георги РУСИНОВ   -Д-р Германов, днес е един хубав празник, празник е