Вторник, 16 Авг 2022
    
Спорт

Кметът поздравява бургаските треньори и състезатели с Деня на българския спорт

  17.05.2022 15:24  
Кметът поздравява бургаските треньори и състезатели с Деня на българския спорт

Днешният 17 май е Международен ден на предизвикателството и Ден на българския спорт. По този повод кметът Димитър Николов отправя поздрав към всички бургаски спортисти и техните треньори.

                                 „Уважаеми треньори, състезатели и приятели на спорта,

Приемете моите поздравления по повод Международния ден на предизвикателството и Ден на българския спорт.

Бургас е популярен както с морето, със своето историческо наследство и традиции в сферата на културата, така и с успехите на своите спортисти.

Многобройни са победите, извоювани от бургаските състезатели и техните треньори в различни спортове на национално и най-високо международно ниво. Днес ние изказваме своята благодарност и признателност към техния труд, майсторство и упоритост. Успехите на бургаските спортисти винаги са ни карали да се чувстваме горди и да имаме самочувствието, че градът ни има силни традиции в спорта.

Община Бургас винаги е оказвала подкрепа на своите изявени таланти и състезатели, които са развявали победоносно флага на нашия град и страната. Ще ги подкрепяме и в бъдеще. Наред с това ние изпълняваме своя политика, като насърчаваме масовия спорт. Това е начин да стимулираме нашите съграждани от различни възрасти да водят динамичен и здравословен начин на живот.

Използвам Международния ден на предизвикателството и Ден на българския спорт да поздравя всички наши състезатели, треньори, спортни деятели, да им пожелая здраве, да продължават да носят силния си дух и да постигат още много успехи в името на Бургас!

                                                                Честит празник!“


Анкета

Мнения

Мнения Общество
Бургаски депутати от ГЕРБ: Темата „Македония“ катурва кабинета след юни
  16.05.2022 12:54      

Силвия ШАТЪРОВА   Темата „Македония“ най-вероятно ще катурне каб