Сряда, 27 Апр 2022
    
Поморие

Клошар-сензация във фейсбук е издъхнал на улицата

  26.01.2022 15:20  
Клошар-сензация във фейсбук е издъхнал на улицата

Клошарът-сензация Наско от Поморие е починал на улицата. За това съобщават във Фейсбук страница посветена на него. Известният като герой във всякакви клипове в интернет пространството редовно бе забелязван и в Бургас. В социалните мрежи хора коментират тъжната новина и си спомнят за срещите си с него.

„Една добра душа, за която се радвам, че допринесохме всички ние с популяризацията му, защото благодарение на това всички го разпознаваха и му даваха храна, кафе, цигари.

За съжаление през цялото това време на известност (от 2013г. насам) нито една институция или по-заможен българин не реагира за осигуряване на подслон и/или работа за него.

Имаше крайни комерсиализации - чалга клипове, тотални подигравки с него като снимане на скечове. Ние като оригиналните му откриватели винаги сме били отговорни и макар шеговитото и на границата с неуважително отношение, винаги сме имали нашите спирачки и сме му предоставяли възможно най-доброто отношение. И никога не сме го използвали.

Както ние сме се забавлявали - така и той. Нищо не е било насила или с неуважение.

Наско с нас се е смял, забавлявал се е, танцувал е. При всяка среща, винаги, винаги сме му давали цигари, кафета и храна. И пари. Питали сме го как е, добре ли е, има ли къде да спи.

Но не сме институция. Не сме заможни. Не сме толкова можещи.

Който от Вас четящите е помогнал на Наско дори веднъж - похвала!

Нека душата му почива в мир.

Отиде си един колоритен образ.

Ще ни липсваш!“.


Анкета

Ще дарите ли заплата за Украйна?


Резултати

Мнения

Мнения
Какви са вариантите за участието ни в конфликта в Украйна
  26.01.2022 17:20      

Имаме различни варианти как България да участва в конфликта между Украйна и Русия. Основна цел е