Вторник, 26 Апр 2022
    
Спорт

Ясни са датите за отложените мачове на „Черноморец“

  23.01.2022 15:50  
Ясни са датите за отложените мачове на „Черноморец“

Георги РУСИНОВ

 

Стана ясно кога ще се изиграят отложените мачове на баскетболния елитен клуб „Черноморец“. Припомняме, че заради заболели играчи три от мачовете на клуба бяха отложени за по-късни дати. След като „Черноморец“ и други отбори с отложени мачове в НБЛ постигнаха споразумение за датите, стана ясно кога ще е дългоочакваното дерби срещу „Левски“. Мачът ще се играе на 4 март в зала „Бойчо Брънзов“ в Бургас.

На 28 февруари „Ямбол“ ще приеме „акулите“ в зала „Диана“. Все още не е определена дата за изиграването на мача между „Ямбол“ и „Шумен“, който бе отложен заради болни и в ямболския състав.

Другият важен мач за „Черноморец“ – този срещу „Спартак“ (Плевен), е предвиден за 7 февруари. Срещата ще се играе в Бургас. Друг отложен мач на плевенчани – срещу „Рилски спортист“, ще се играе на  март в зала „Балканстрой“.

Следващият мач на „акулите“ е на 26 януари. Тогава момчетата на Васил Евтимов ще излязат срещу „Берое“ в Стара Загора. На 31 януари домакинстват срещу силния отбор на „Балкан“ (Ботевград).

Преди дербито със „Спартак“ (Плевен) бургазлии ще излязат в морско дерби срещу „Черно море Тича“ във Варна. Срещата е на 5 февруари.


Анкета

Как ще посрещнете Великден?


Резултати

Мнения

Мнения Общество
Метлата на четворната коалиция в региона
  24.01.2022 14:59      

Партийни активисти разнасят CV-та и се ослушват за назначения