Петък, 22 Апр 2022
    
Спорт

Гордост! Треньорът на „Нефтохимик 2010“ поема националния по волейбол

  21.01.2022 10:39  
Гордост! Треньорът на „Нефтохимик 2010“ поема националния по волейбол

 

Георги РУСИНОВ

 

Треньорът на „Нефтохимик 2010“ Николай Желязков поема националния отбор по волейбол. Това съобщиха от Българската федерация по волейбол. Управителният съвет утвърди назначението. Легендарният волейболист от близкото минало досега беше помощник на Силвано Пранди, който напуска поста.

„Благодаря специално на Силвано за многото работа, която свърши през годините в националния отбор. Пожелавам му още много успехи в кариерата. Имаме пълно доверие на Николай Желязков, че ще се справи със задачата“, каза президентът на БФВ Любомир Ганев.

Управителният съвет прие оставката на Людмил Найденов като председател на Треньорската комисия. Мястото му ще заеме Георги Божилов.

В края на месеца предстои друга задача пред Желязков. Клубният му отбор „Нефтохимик 2010“ ще участва във финалния турнир за Купата на България. Мачовете ще се проведат в зала „Младост“ в Бургас, като домакинството е съвместно с другия бургаски отбор „Дея спорт“. Мачовете ще се изиграят между 28 и 31 януари. Турнирът ще се проведе с подкрепата на Община Бургас.


Анкета

Как ще посрещнете Великден?


Резултати

Мнения

Мнения Общество
Коронавирусът затри цял български град, но ваксините са все така по-страшни от Ковид
  21.01.2022 11:06      

Омикрон ще се сблъска челно с неваксинирана България, пикът ще е през февруари. И макар к