Сряда, 20 Апр 2022
    
Средец

И Община Средец в лилавата зона, кметът със спешни заповеди

  18.01.2022 13:49  
И Община Средец в лилавата зона, кметът със спешни заповеди

Георги РУСИНОВ

 

Община Средец вече попада в лилавата зона. Това обяви кметът Иван Жабов в личния си профил във Фейсбук. Ето какво каза още той:

„Приятели, прeз последните дни Средец попада в „лилавата зона“ на епидемичната карта на България. Във връзка с рязкото увеличение на потвърдените случаи на заразени, проведох заседание с директори на детски градини, социални институции и представители на общинска администрация. Увеличаване броя на заболелите сред персонала, децата и потребителите на социални услуги, както и съществуващата непосредствена опасност за живота и здравето на жителите на община Средец и на основание чл. 44, ал. 2 във връзка с Решение № 826 от 25 ноемрви 2021 година на Министерски съвет за удължаване на извънредната епидемична обстановка на територията на Република България, налага затягане на контрола и въвеждане на непопулярни мерки за ограничаване на заразата на територията на община Средец“, заявява Жабов.

„Приятели, здравето и живота на всеки един от вас са най важното богатство на Средец! Вие сте най-важни! Пазете се и бъдете здрави! На тези, които са се срещнали с Вируса пожелавам бързо оздравяване!“, завърши той. 


Анкета

Възможно ли е да бъде постигнат бърз мир между Украйна и Русия?


Резултати

Мнения

Мнения Сунгурларе
Д-р Георги Кенов, кмет на Сунгурларе: Нито един политик миналата година не коментира българските общини
  19.01.2022 13:40      

Дона МИТЕВА Общини започват ограничения - пускат с режим улично осветление, обират всякак