Четвъртък, 31 Мар 2022
    
Айтос

Трима айтоски спортисти получиха наградата „За достоен принос“

  30.12.2021 10:49  
Трима айтоски спортисти получиха наградата „За достоен принос“

Трима айтоски спортисти получиха наградата „За достоен принос“ днес. Това са Селин Али, Октай Ружди и Радостин Михайлов, които през тази година прославиха страната и града си на Олимпиада, Световно първенство и Европейско първенство.

Плакетът и Диплом им бяха връчени от кмета на община Айтос Васил Едрев на последното за 2021 г. заседание на Общински съвет - Айтос. Наградите бяха връчени на основание чл. 31, ал. 1 от Наредба за символиката на Община Айтос. Церемонията по награждаването беше преди началото на деловата работа на Съвета, който заседава и в момента.

Селин Али, състезател по ловна стрелба е първият айтоски олимпиец. Октай Ружди е първият състезател на КСБ "Айтос", участвал на Световно първенство по свободна борба в Норвегия, в състава на националния отбор. Радостин Михайлов е Европейски и Републикански шампион по СуперМото за 2021 г..

Специалната награда от КСБ "Айтос" получи Алиш Алиш, състезател по свободна борба за вицешампионската титла на Републиканското първенство 2021 г.

 


Анкета

Възможно ли е да бъде постигнат бърз мир между Украйна и Русия?


Резултати

Мнения

Бизнес Мнения
 Нинова: Издадохме заповедите за забрана на скока в цените от мобилните оператори
  29.12.2021 16:13      

С всички възможности на закона ще защитаваме потребителите от злоупотреби с правата им, з