Неделя, 20 Мар 2022
    
Айтос

Дора Русинова с голямата награда на кампанията „Направи добро – 2021“

  19.12.2021 13:22  
Дора Русинова с голямата награда на кампанията „Направи добро – 2021“

Директорът на ОУ "Светлина" - село Тополица с номинация от фондация „Лъчезар Цоцорков“

През месец ноември тази година фондация „Лъчезар Цоцорков“ обяви кампания “Направи добро“, която има за цел да насърчава филантропията, да дава видимост на доброто и да вдъхва живот на човечността. Кампанията е вдъхновена от живота, философията и благотворителната дейност на патрона на фондацията - покойният проф. д-р Лъчезар Цоцорков. Тя има за цел да открие скритите герои сред нас, които безвъзмездно правят добро и допринасят за общественото благополучие.

Номинация и голямата награда в кампанията „Направи добро“ за 2021 година е присъдена на Тодорка Русинова, директор на ОУ „Светлина“, с. Тополица.

„Смятаме, че Вие сте олицетворение на добродетелите на Фондацията и за нас е огромна чест да Ви връчим безвъзмездна награда. Не знаем защо съдбата изпраща трудности на добрите хора. Но знаем, че тяхната сила и доброта никога не остават скрити и ние твърдо и решително ще бъдем зад тях! Вашият пример е забележителен! – се казва в писмото, подписано от Велислава Цоцоркова, член на Управителния съвет - Надяваме се, че Вашите дела ще продължат да вдъхновяват с години напред и че чрез личния Ви пример ще успеете да предадете тази светлина, така че тя да заживее в сърцата на хората.“

Г-жа Русинова ще бъде поканена през следващата година да номинира други скрити герои и така да предаде доброто напред.

НП


Анкета

Притеснявате ли се дали военният конфликт в Украйна ще засегне България?


Резултати

Мнения

Айтос Мнения
В края на 2021 г. Кметът Васил Едрев: Стратегията на МИГ-Айтос дава нови възможности на общината
  19.12.2021 19:26      

Предимство за община Айтос е да има на своята територия финансираща структура, която подпомага ме