Събота, 19 Фев 2022
    
Спорт

Как bet365 успява да предлага толкова добри коефициенти?

  03.11.2021 12:47  
Как bet365 успява да предлага толкова добри коефициенти?

Основното, което привлича всеки хазартен потребител към избор на дадена бетинг компания, винаги е свързано с добрия размер на коефициентите. Разбира се, това не е единственият значим критериите, но както в повечето сфери на живота, хората предпочитат да залагат там, където имат най-голяма възможност за максимална възвръщаемост. В това отношение българският пазар е разглезил родния клиент, но в най-голяма степен това важи за компанията Bet365. Не само, че това е сред най-реномираните хазартни корпорации в целия свят, но това в пълна степен може да се каже, че важи и за България. А в следващите редове ще се опитаме да обърнем внимание защо именно коефициентите на бет365 бг са най-примамливите.

 

Светкавично обновяване на коефициентите на живо

 

Мнозина потребители предпочитат възможността да се изявяват по време на самите мачове в търсене на бързи печалби с оглед на преките си впечатления от събитията. За тази цел те се обръщат към опцията за залагане на живо. Докато в някои други брандове за залози тази функция може да е леко пренебрегната, в Bet365 това е сред основните пера на дейност. Това е факт поради високите коефициенти, които се оптимизират в рамките на броени секунди с оглед на развоя на съответното спортно мероприятие. Това е особено важно за футболните маниаци, които се опитват да се ориентират по различни сигнали, за да уцелят правилното предположение.

 

Широка база данни

 

Няма как да забравим, че Bet365 е компания, притежаваща лиценз за действие в десетки страни по света, включително и на общо взето всички континенти. Това позволява събирането на максимален брой данни за спортни събития от всички кътчета на земното кълбо. Екзотиката понякога може да е изключително печеливша, но едно е сигурно – предлаганите коефициенти винаги са на максимално добро ниво, според изискванията на клиентите. Именно събирането на максимално много информация отвсякъде дава възможност на бранда да оптимизира процеса си по създаването на коефициентите и винаги да предоставя обективни и удовлетворителни ставки, независимо от събитието, което сме избрали за настоящия момент.

 

Кои спортове са с най-добри коефициенти?

 

Разбира се, в спортните секции на Bet365 има някои игрални форми, върху които се поставя най-голям фокус от страна на компанията, съответно именно там се крият и силните страни в предлагането на изгодни оферти. Тук няма как да подминем най-популярната игра на света – футболът. А по-конкретно и правилно ще е да говорим за най-големите европейски първенства, както и турнирите под егидата на УЕФА. На мачовете от Шампионската лига, Лига Европа, Висшата лига, Серия А, Ла Лига и т.н ставаме свидетели на най-зрелищните дербита, между отборите с най-голям бюджет и най-добри футболисти. Bet365 се е постарал да не изостава, предлагайки сред най-високите ставки на пазара за изхода на всяка една голяма среща.

 

Футболът обаче не е единственият спорт, който попада под прожектора на светлината на високите коефициенти в Bet365. В това число не бива да пропускаме и друг традиционен английски спорт – тенисът. Всекидневно в сайта на компанията ще може да намерите стотици тенис мачове от различни части на света. Не бива да пропускаме и конните надбягвания – хеттрик от спортове, зародили се във Великобритания. Този тип надпревари започва да става все по-популярна и в България, съответно и търсенето се увеличава правопропорционално. А при толкова добри коефициенти и възможни печалби защо ли се изненадваме от този факт.


Анкета

Очаквате ли COVID-19 пандемията да приключи през 2022-а?


Резултати

Мнения

Избори 2021 Мнения
Драгомир Ошавков, ИБГНИ: Кирил Петков и Асен Василев плуват в море с акули
  19.11.2021 13:20      

Георги РУСИНОВ   Партиите на протеста – ИТН, ИБГНИ и ДБ, са получили н