Вторник, 07 Дек 2021
    
Царево

Всички служители в царевските фронт офиси са със сертификати

  25.10.2021 12:18  
Всички служители в царевските фронт офиси са със сертификати

Георги РУСИНОВ

 

Всички служители във фронт офиси в Община Царево са със „зелени сертификати“. За това информира пред наш репортер кметът на общината инж. Георги Лапчев.

„Социални домове нямаме на наша територия, но мога да уверя, че на фронт офисите, там където имаме най-голям достъп, колегите всички са ваксинирани. Проверих и фронт офиса на данъчната служба и всички имат по две ваксини. Подготвили сме QR кодът, който ще стои на баджа на гишето на служителя, за да може гражданите да нямат никакви притеснения. Който иска дори може да проверява QR кода, за да се увери, че обслужването във всички фронт офиси на Община Царево е безопасно“, заяви градоначалникът.

Лапчев добави, че това не е направено заради заповедта.

„Тя е меко казано изключително ненавременна. Може да е правилна, но не беше сега моментът за нея. Ако поне 50% бяха ваксинирани щеше да си заслужава въвеждане на зелени сертификати. Ние това сме го направили много преди изобщо някой да реши да коментира сертификатите. Правим го от гледна точка спокойствието на гражданите. Нашите служители или са го изкарали, или са ваксинирани“, конкретизира той.


Анкета

Справяте ли се с поскъпването на стоки и услуги?


Резултати

Мнения

Бургас Мнения
Кметът Димитър Николов с емоционални думи към бургазлии за Никулден
  06.12.2021 08:00      

Скъпи съграждани, Ето че идва краят на още една година от историята на съвременен Бургас.