Сряда, 20 Oct 2021
    
Бизнес Бургас

26 служители на НАП Бургас имат по 30 години работа в данъчната администрация

  12.10.2021 12:39  
26 служители на НАП Бургас имат по 30 години работа в данъчната администрация

26 служители на териториалната дирекция на НАП Бургас получиха поздравителни адреси, подписани от изпълнителния директор на Националната агенция за приходите Румен Спецов. Поводът е 30 години работа в данъчната администрация, от нейното обособяване като самостоятелна структура през 1991 година.  Адресите бяха връчени от териториалния директор на НАП Татяна Кънчева. Тя благодари на своите колеги с 30 годишна служба за проявената всеотдайност, професионализъм, лоялност и положително отношение към работата и екипа.  „Предавайте натрупания опит на по-младите колеги, това е вашият изключително ценен капитал, бъдете ментори, напътствайте. Уважението, което получавате е напълно заслужено!“, заяви при връчването териториалният директор на НАП Бургас.

         С Постановление на Министерски съвет от 11 октомври 1991 година, данъчната администрация в България е обособена като самостоятелна структура, в която сега работят около 8 000 души. Днес Националната агенция за приходите е   партньор на гражданите и бизнеса, като улеснява доброволното изпълнение на данъчно-осигурителните задължения и събира приходи в хазната. С непрекъснатото усъвършенстване на информационните системи и нарастващ брой   на електронните услуги, приходната агенция заема първо място по отношение нивото на дигитализация сред останалите администрации в България.

         Над 80 процента от гражданите и юридическите лица в региона изпълняват доброволно и в срок своите данъчно-осигурителни задължения, отбелязват още от приходната администрация в Бургас.

 


Анкета

Мнения

Мнения
Любен Дилов-син: И аз мога да направя 50 лицеви опори, не съм впечатлен от този военен героизъм
  18.10.2021 15:36      

„И аз мога да направя 50 лицеви опори, независимо че пуша по три кутии цигари на ден. Не съ