Неделя, 26 Дек 2021
    
Спорт

Беззъбите „акули“ катастрофираха в Съединение, дузпи пратиха „шейховете“ на дъното

  20.09.2021 17:17  
Беззъбите „акули“ катастрофираха в Съединение, дузпи пратиха „шейховете“ на дъното

Георги РУСИНОВ

 

Недобър футболен уикенд за бургаските отбори. „Черноморец“ и „Нефтохимик“ изгубиха гостуванията си, за разочарование на феновете си.

„Акулите“ буквално катастрофираха на стадиона в Съединение, където бяха отнесени от футболистите на „Гигант“ с 4:0. За унизителната загуба на „Черноморец“ точни от домакините бяха Райко Алов, Никола Лалев, Кристиан Николов и Запрян Запрянов.

След загубата бургаският футболен клуб остава на осмата позиция във временното класиране на Югоизточна Трета лига. „Акулите“ са с 11 точки като от началото на сезона записаха 3 победи, 2 равни и 2 загуби. Головата разлика на бургазлии е 8:10.

Местният съперник „Нефтохимик“ дълбае дъното след загуба от друг опонент от най-ниско в класирането. Бургазлии загубиха с 2:0 от „Янтра“ (Габрово), които се изкачиха една позиция над „Нефтохимик“ във временното класиране на Втора лига. „Шейховете“ паднаха до предпоследното 19-то място с актив от 5 точки. От началото на сезона те записаха само една победа, регистрираха и 2 равни и получиха 7 загуби.

Мачът в Габрово бе спечелен след две дузпи за домакините. Казаков бе точен от бялата точка и двата пъти.

В следващия кръг бургаските тимове са домакини. „Черноморец“ посреща сензацията „Саяна“ (Хасково), които са на второ място в Югоизточна Трета лига. „Нефтохимик“ се изправя срещу коравия отбор на „Миньор“ (Перник), който ще гони промоция в Първа лига този сезон. Перничани са на трето място в класирането.


Анкета

Справяте ли се с поскъпването на стоки и услуги?


Резултати

Мнения

Мнения Общество
ГОВОРЯТ ЕКСПЕРТИТЕ: Доц. Кунчев с прогноза идва ли най-после краят на пандемията
  26.09.2021 12:14      

Намираме се в плато, макар да има леко повишаване на броя новозаразени. Надеждите са ни, че може