Сряда, 20 Oct 2021
    
Избори 2021

ВОЛТ подписва с Петков и Василев за мандатоносител

  20.09.2021 12:42  
ВОЛТ подписва с Петков и Василев за мандатоносител

Новината потвърди Настимир Ананиев

Има разговори между ВОЛТ и новата формация „Продължаваме промяната“, потвърди пред БНР Настимир Ананиев от ВОЛТ. Разговорите са започнали през уикенда.

 „Ние сме пред подписването на споразумение, което да осигури явяването на коалицията „Продължаваме промяната“. Проектът ни харесва, профилът ни харесва, харесват ни действията. Видяхме за 4 месеца конкретни действия", посочи той.

Според Ананиев Паралелът с НДСВ е опит да се сугестират хората. Той смята още, че политик не трябва да бъде мръсна дума, и апелира за почтеност в политиката.

 „Всеки политик казва – вярвайте ми. Политиците на прехода скъсаха това доверие между граждани и политици. Кирил и Асен искат да върнат това доверие. Българите трябва да се почувстват европейци. Чрез този проект те ще имат тази възможност, подчерта Настимир Ананиев. Той вижда „страшно много съвпадения“ между това, което ВОЛТ иска да направи, и чутото на пресконференцията, на която официално бе представен проектът на Петков и Василев.

Скандалът с „Екогласност“ се подхранва от хора в БСП, смята Настимир Ананиев, който запита „дали не се използва, за да се навреди на целия проект“.

В 46-ото НС нивото падна много ниско, което отблъсна хората, заяви още Ананиев. Според него много от избирателите са отвратени, а новият проект би дал възможност повече хора да бъдат активни на изборите. Според Ананиев страхът управлява България вече доста дълго време

 


Анкета

Мнения

Мнения
Любен Дилов-син: И аз мога да направя 50 лицеви опори, не съм впечатлен от този военен героизъм
  18.10.2021 15:36      

„И аз мога да направя 50 лицеви опори, независимо че пуша по три кутии цигари на ден. Не съ